Volledig scherm
Down the Rabbit Hole 2018. Een festival met een speciale sfeer. © Eveline Van Elk

Groeptickets Down The Rabbit Hole in koopstorm van 2 minuten weg

EWIJK - De goedkope groepstickets voor festival Down The Rabbit Hole 2019 (DTRH) zijn uitverkocht. In twee minuten van absolute gekte waren ze zaterdagmorgen weg.

Het festival dat van 5 tot en met 7 juli plaatsvindt op recreatiepark de Groene Heuvels in Ewijk biedt plek aan 35.000 bezoekers. 6.000 daarvan konden een ticket met 20 euro korting bemachtigen. Die worden verkocht aan vriendengroepen van 10 personen, dus per 10 tickets.

Volgens woordvoerder Bente Bollman van DTRH zijn de groepstickets nog nooit zo snel uitverkocht. ,,We hebben veel vriendengroepen op het festival, vandaar deze actie.” Het blijft bij de 6.000 verkochte tickets, er komen niet meer goedkope combitickets bij.

Ook de verkoop van de reguliere tickets loopt goed door volgens Bollman, maar aantallen wil hij niet noemen. Voor DTRH zijn alleen tickets voor 3 dagen te koop. ,,Dagtickets verkopen wij niet, dan krijg je mensen die alleen voor een bepaalde hoofdact komen, dat schept een heel andere sfeer.”

DTRH maakte afgelopen week de eerste artiesten bekend voor 2019. Hoofdacts zijn The Editors, Underworld en Thom Yorke. Later worden meer artiesten aan de line-up toegevoegd.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.