Volledig scherm
Guido © omroep MAX

Guido Camps legt het af tegen Annemarie in Heel Holland Bakt

ZEIST - Guido Camps heeft vanavond de finale van Heel Holland Bakt verloren. De 32-jarigeZeistenaar,dierenarts in Nijmegen en onderzoeker bij Wageningen UR, legde het in de finale van de kijkcijferhit van omroep Maxaf tegenAnnemarie. Zij werd,zoals veel kijkers al verwachtten, de winnaar.

De verliezend finalist heeft daar vrede mee. „Annemarie is een terechte winnaar", zegt Camps. „Ik ben jonger en slordiger en heb minder ervaring dan zij. Dat netjes werken zit er bij mij niet in."

Fluitend
De Nijmeegse parttime dierenarts en onderzoeker in Wageningen heeft zichzelf al die weken niet als favoriet gezien. De afgelopen zeven weken hebben de kijkers van heel Holland Bakt kunnen zien hoe Camps, ook tot zijn eigen verrassing, bijna fluitend elke week weer terug mocht komen.

Hij bereikte de finale samen met Francis en Annemarie

Meesterbakker
Het predikaat ‘meesterbakker van de week’ kreeg hij nooit, maar telkens waren zijn baksels goed genoeg om weer een ronde verder te kunnen komen.

Veel geleerd
De 32-jarige Zeistenaar kijkt met plezier terug op zijn deelname aan het razend populaire tv-programma. „Ik heb er veel van geleerd en het was leuk om mee te maken. Ondanks dat het gezien mijn drukke baan en gezin de afgelopen weken een zware periode was, kijk ik er met plezier op terug."

Lees een uitgebreidere reactie van Guido Camps in De Gelderlander van maandag 24 oktober, of in de e-paper.

Live Voetbal

home logo Sparta RotterdamSPA
EINDE
0-1
VitesseVIT
away logo