Villa ExpertCare in Waalre, waar een medewerker op non-actief werd gesteld op verdenking van ontucht met twee minderjarigen.
Volledig scherm
PREMIUM
Villa ExpertCare in Waalre, waar een medewerker op non-actief werd gesteld op verdenking van ontucht met twee minderjarigen. © Kees Martens/DCI Media

Heftige zedenzaak: verpleegkundige (55) verdacht van ontucht met ernstig zieke kinderen

Een medewerker van een zorginstelling voor ernstig zieke kinderen in Waalre wordt verdacht van seksuele handelingen bij een minderjarige. Ouders maken zich grote zorgen of hun kind ook slachtoffer is geworden. „Dit is een heel kwetsbare groep.”

  1. LIVE | ‘ING keurt betaling voor olietoevoer Tsjechië goed’, McDonald’s wil terug naar Oekraïne
    Oorlog Oekraïne

    LIVE | ‘ING keurt betaling voor olietoe­voer Tsjechië goed’, McDonald’s wil terug naar Oekraïne

    Een Europese bank heeft een betaling goedgekeurd waardoor de toevoer van Russische aardolie naar Tsjechië kan worden hervat. Volgens een ingewijde gaat het om ING. Na de inval van de Russen sloten alle McDonald’s-restaurants in Oekraïne. Ook die in Rusland gingen later dicht, als onderdeel van een boycot. Die zullen gesloten blijven, maar nu het westen van Oekraïne weer relatief veilig lijkt, wil de fastfoodketen daar weer vestigingen openen. Blijf hieronder op de hoogte van de ontwikkelingen in Oekraïne via ons liveblog.