Jongeren op de vaccinatielocatie bij De Goffert in Nijmegen.
Volledig scherm
PREMIUM
Jongeren op de vaccinatielocatie bij De Goffert in Nijmegen. © Bert Beelen

Helft Gelderse tieners heeft (afspraak voor) coronaprik binnen: ‘Deel is nog op vakantie’

De helft van het aantal jongeren onder de 18 jaar in Gelderland heeft inmiddels minimaal een eerste coronavaccinatie gehaald. Omdat de grote massa is geprikt, gaan de GGD's de komende weken veel grote vaccinatielocaties ontmantelen. Daarvoor in de plaats komen kleine en mobiele posten.

14 reacties

 • Bryan de Goede

  2 maanden geleden
  Het is weer zo ver. Voorstanders van vaccinatie beginnen weer met het kleineren en ridiculiseren van degenen die twijfelen of voor zichzelf besluiten zich niet te laten vaccineren. Het huidige overheidsbeleid is op z'n zachtst gezegd discutabel, en daarbij laten de media een wel èrg eenzijdig beeld zien. (namelijk alleen artikelen en opiniestukken die vóór vaccinatie pleiten) Mensen moeten zelf de afweging kunnen maken, maar dat wordt wel bijzonder lastig met het weglaten/censureren van tegens!
 • J. Zomers

  2 maanden geleden
  Vaccineren is belangrijk om een eind te maken aan Corona, het heeft nu lang genoeg geduurd. De jeugd moet nu eerder van vakantie terugkomen... dit hebben ze er graag voor over.
 • Jan den Tien

  2 maanden geleden
  Heerlijk al die beweringen te lezen hoe slecht die vaccinaties niet zijn. Zeker hoe vakkundig ze worden onderbouwd. Zonder dat zou het niet mogelijk zijn een objectief oordeel te vellen. Dank u, mafklappers
 • Mattie Veld

  2 maanden geleden
  Anneke je moet niet alles geloven wat er op Facebook staat, en Jan je schiet aardig in het defensief, volgens mij ben jij degene die aan het shoppen is.
 • tinus aardsen

  2 maanden geleden
  Discussie over wel of niet vaccineren, iedereen komt er zelf wel achter of het heeft geholpen dat wel of niet vaccineren! We kunnen de kont tegen de krib gooien en zeggen ik haal die prikken niet, dan moet je straks ook niet zeuren , als je nergens meer naar binnen mag, want dat is dan je eigen schuld! Ik hoop dat het na jaren niet erger word, want je weet niet wat er over 5 jaren gebeurt, maar we zullen er nooit afkomen! Er zijn altijd wel van die droeftoeters, die denken het beter te weten!!!