Werknemers in de detailhandel, horeca en recreatie profiteren het minst.
Volledig scherm
PREMIUM
Werknemers in de detailhandel, horeca en recreatie profiteren het minst. © Hollandse Hoogte (links) en ANP (midden en rechts), bewerking AD

Hoger opgeleide op alle fronten beter af: vaker vast contract, salaris hoger en loon stijgt harder

Vooral hoogopgeleiden profiteren van salarisstijgingen op de arbeidsmarkt. Dat blijkt uit het Nationale Salarisonderzoek, uitgevoerd door Nyenrode Business Universiteit en Intermediair.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Kopstukken Mexicaans kartel in ons land gesignaleerd: ‘Nederland kan mondiale producent worden’
    PREMIUM
    Video

    Kopstukken Mexicaans kartel in ons land gesigna­leerd: ‘Nederland kan mondiale producent worden’

    De politie maakt zich grote zorgen om de opkomst van crystal meth, waarvan in 2020 nu al een record aantal labs werd opgerold. Bovendien blijken twee kopstukken van het gevreesde Mexicaanse Sinaloa-kartel vorig jaar Nederland te hebben bezocht. Waarom pillenboeren overstappen op deze verwoestende drug, ze in de leer moeten bij Mexicanen en de politie deze opmars uit alle macht probeert tegen te houden. ,,Als je dit laat lopen kan Nederland uitgroeien tot een mondiale producent, met al het geweld dat daarmee gepaard gaat.”