Jochem Coppes uit Groesbeek demonstreert de methode om een mondkapje af te doen.
Volledig scherm
PREMIUM
Jochem Coppes uit Groesbeek demonstreert de methode om een mondkapje af te doen. © Annelies de Bruin

Hoorapparaat gelanceerd door afdoen mondkapje: ‘We hebben meer klanten die nu hun hoortoestel kwijt zijn’

GROESBEEK/NIJMEGEN/ARNHEM/CUIJK  - Mondkapjes en hoorapparaten, het blijkt een ongelukkige combinatie. Het opzetten van een mondkapje wil nog wel lukken. Maar bij het afzetten gaat het mis. Meer dan eens wordt het vaak minuscule hoorapparaat gelanceerd. En zie het dan maar eens terug te vinden voordat het onder de wielen van een passerende auto plat wordt gereden of onder een winkelwagentje terecht komt.

27 reacties

 • roberto

  2 jaar geleden
  Maar Mijnheer of Mevrouw flabus (serieuze naam?) had het over begrijpend lezen, zeker met oogkleppen op in plaats van mondkapje.Ik hoop dat u mijn grapje begrijpt?
 • Vonyx

  2 jaar geleden
  Inderdaad vervelend. Ook al enkele keren meegemaakt. Ben er nu erg allert op.
 • roberto

  2 jaar geleden
  Wat zei je?....oh wacht even...even mijn mondkapje afdoen anders hoor ik je niet.Het is een mondkapje Blauweogen68 hoor, geen oorkapje, maarja u draagt hem misschien anders als anderen haha.
 • roberto

  2 jaar geleden
  Juist heel begrijpend, dus niet steeds met dat mondkapje zitten klooien op-af, op-af.Maar thuis, misschien met behulp van iemand dat ding op en af doen dan kun je dat probleem met dat gehoorapparaat en/of bril vermijden.Hopelijk doet iedereen dat om mee te helpen het virus te bestrijden en ook de 1,5 meter regel te respecteren.Dit is een heel begrijpend commentaar van mij.
 • Foxx

  2 jaar geleden
  De relevantie van roberto's reactie is dat als mensen die mondkapjes niet 20 keer op en af doen in de stad, dat niet alleen hygiënischer is maar ook voorkomt dat ze hun gehoorapparaat ergens ongemerkt verliezen. Dus af doen pas als je thuis bent of in je auto zit!