Horecazaken blijven worstelen met de verplichte coronacontrole van hun klanten, blijkt uit een rondgang bij verschillende horecazaken in de wijde regio.
Volledig scherm
PREMIUM
Horecazaken blijven worstelen met de verplichte coronacontrole van hun klanten, blijkt uit een rondgang bij verschillende horecazaken in de wijde regio. © Van Assendelft

Horeca blijft worstelen met coronacheck: ‘Als ik moet laten zien dat ik ben gevaccineerd, kom ik nóóit meer terug’

ARNHEM/ DOETINCHEM/ NIJMEGEN/ EDE - Horecazaken blijven worstelen met de verplichte coronacontrole van hun klanten. Zaken in Gelderland gaan er heel verschillend mee om: veelal is er controle aan de deur, binnen of bij het betalen.

88 reacties

 • Jan Zomers

  1 jaar geleden
  Net als de 1,5 meter en het mondkapje verwacht ik dat over één maand de QR-code verleden tijd is. Corona wordt steeds minder, de mensen en horeca vinden dit gedoe flauwekul. In Engeland, Denemarken, Noorwegen en Zweden is alles weer vrij * waar praten we over? Voor de burgemeesters, politie en boa's wordt het ondoenlijk dit nog maanden streng te handhaven.
 • Jan Zomers

  1 jaar geleden
  @ben Wildkamp... moet eerlijk toegeven, ik heb te lijden gehad van Corona. Door al die maatregelen werd ik verward * daarboven kreeg ik 8 weken geleden de griep. Nu gaat het beter en heb ik weer een fris hoofd zodat ik zulke rare dingen niet meer doe.
 • netty meelen

  1 jaar geleden
  Wim Nagel@ inderdaad tijdens mijn recente vakantie in Wenen, Oostenrijk, doet men niet moeilijk, terwijl er altijd naar de CR-Code wordt gevraagd. Maar niemand heeft mij daar tijdens die 2 weken ook nog naar mijn identificatie bewijs gevraagd.
 • Dirk de Vries

  1 jaar geleden
  Niet normaal maken wat niet normaal is
 • theo houkes

  1 jaar geleden
  Jonge jonge wat maken jullie je toch druk laat gewoon die check zien en doe niet zo moeilijk dwarsliggers hou je altijd die laat Je niet binnen ik wed als ze een week of 3 niet naar de kroeg kunnen staan ze de 4 de week in de rij