Restaurant Rodeo in Arnhem bereidt zich voor op de heropening; Nina vult de drankvoorraad aan.
Volledig scherm
PREMIUM
Restaurant Rodeo in Arnhem bereidt zich voor op de heropening; Nina vult de drankvoorraad aan. © Gerard Burgers

Horeca, concertzalen en stadions weer open tot 20.00 uur? ‘We kunnen nu precies één shift draaien’

Het lijkt erop dat voetbalstadions, concertzalen, restaurants en cafés weer open mogen woensdag. Vooruitlopend op de persconferentie van dinsdag lekte dat nieuws volgens het intussen overbekende scenario afgelopen zaterdag al uit. Dat betekent schoonmaken en koelkasten vullen voor de opgeluchte ondernemers, die uit zelfbescherming wel een slag om de arm houden.   

15 reacties

 • theo houkes

  4 maanden geleden
  Jonge jonge de deuren zijn nog niet open en het gezeik begint weer wat een vreselijke drammers in dit land het is ook nooit goed als ze niet zuipen of dansen kunnen
 • Ronnie Tempel

  4 maanden geleden
  Waarom Mattie Veld ? Gewoon aan de regels daar houden en niks aan de hand
 • Kenneth Tharmaratnam

  4 maanden geleden
  Gewoon alle horeca met zitplaatsen open tot 22.00u. of 23.00u., in restaurants werken met shifts en met QR codes. Voor dat laatste verwijs ik naar het artikel op de voorpagina: "Optimisme bij topspecialisten: 'Goede hoop op griepachtig beeld’ Met quote: "Landelijk zijn tussen begin dec. en half jan. slechts negen geboosterde coronapatiënten op de intensive care beland, bleek woe. uit RIVM-cijfers. Een groot contrast met de 1187 ongevaccineerden die in dezelfde periode werden opgenomen op de IC.
 • Mattie Veld

  4 maanden geleden
  Nou Simon de Kat, ik zou maar uitkijken in Duitsland, je hebt zo een fikse boete te pakken.
 • Theo van Hees

  4 maanden geleden
  Open die horeca museum en casino's i.i.g tot 22.00 u maar beter helemaal geen eindtijd. Ophouden met dat geouwehoer. Laat je vaccineren en doe je dat niet dan maar nergens naartoe en lekker thuis zitten vroeg naar bed etc.