In de horeca draagt een enkeling nu een mondkapje of gezichtsscherm. Toen op 1 juni de horeca weer open mocht na de lockdown droeg ober Jelle Vonk van De Waagh in Nijmegen wel al gezichtsbescherming. Veel horecazaken vrezen nu dat gezichtsbescherming verplicht wordt gesteld.
Volledig scherm
PREMIUM
In de horeca draagt een enkeling nu een mondkapje of gezichtsscherm. Toen op 1 juni de horeca weer open mocht na de lockdown droeg ober Jelle Vonk van De Waagh in Nijmegen wel al gezichtsbescherming. Veel horecazaken vrezen nu dat gezichtsbescherming verplicht wordt gesteld. © Paul Rapp

Horeca zet zich schrap voor strengere coronaregels en schaft alvast gezichtsmaskers aan

,,We doen het met tegenzin, maar wat moet dat moet. Alles om een echte lockdown te voorkomen.” Dat is de reactie van veel horeca-ondernemers uit de regio op de strengere coronaregels die deze zondagavond om 18.00 uur ingaan en erop neerkomen dat cafés eerder dicht moeten en grote groepen van meer dan vijftig gasten niet meer zijn toegestaan.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.