Appartementencomplex Heidepark aan de Heideparkseweg in Nijmegen.
Volledig scherm
PREMIUM
Appartementencomplex Heidepark aan de Heideparkseweg in Nijmegen. © Paul Rapp

Horrorbuur met terrorvriendin: Ingetrapte deuren, poep op de gang, geschreeuw, bedreigingen, geweld

NIJMEGEN ‐ Deuren die worden ingetrapt, poep op de gang, geschreeuw, ongure types in de kelder, bedreigingen. De bewoners van een appartementencomplex aan de Heideparkseweg, dicht bij het Nijmeegse Goffertpark, zijn de overlast na vijf jaar spuugzat. 

9 reacties

 • Petra Koch

  1 jaar geleden
  Dus deze persoon krijgt wel een andere woning aangeboden, maar een jonge moeder met 2 jonge kinderen op dit adres wordt niet geholpen in deze omstandigheden!?
 • EJ Visscher

  1 jaar geleden
  "De huurder moet er vervolgens zelf mee aan de slag" Wel elke maand de huur incasseren maar als er echte problemen zijn het op een laffe manier op de huurder afschuiven. Wat een waardeloze instanties zijn deze woningstichtingen eigenlijk.
 • ESTHER Gerrits

  1 jaar geleden
  Verwarde en verslaafde mensen kunnen gewoon niet wonen tussen gewone burgers. Woningbouwverenigingen en zorginstellingen zouden dit item hoog op de agenda van de politiek moeten zetten. Uitbreiding van zorginstellingen ( psychiatrie), verslaafden opvang is noodzakelijk maar helaas wegbezuinigd door dit kabinet. Vele mensen lijden onder deze situaties. Maar de grote bazen van o.a. Woningbouwverenigingen en zorginstellingen trekken zich hier niets van aan. Zolang de huren worden betaald.......
 • H.E.M. Arts

  1 jaar geleden
  Heel erg vervelend bij het steeds maar weer opnieuw geconfronteerd worden met overlast in jouw woonomgeving. Hoelang en hoe vaak gaan hulpverleners nog door met het steeds weer opnieuw kansen geven aan misdragenden? Het mag toch niet zo zijn dat het dak boven het hoofd van de een ten koste mag gaan van de leefomgeving van velen. Is er t.b.v./door de bewoners aan de Heideparkseweg al eens gekeken naar de mogelijkheden van een locatie-, gebieds- of contactverbod voor de overlastgevers?
 • Mo Wigman

  1 jaar geleden
  dossier opbouwen dat is bij elke woningbouw een standaard antwoord . Buren moeten vrezen voor hun leven. Met zulke mensen in je buurt. Kijk met die schutter met een boog. Politie kan en mag niks doen. Maar de buurt zit met de narigheid