Volledig scherm
Wilma Demon-de Koning in haar achtertuin, bij de (levens)boom van haar in 2009 overleden man. foto erik van 't hullenaar

Huis overleden 'Huusses Mins' leeggeroofd bij inbraak

HUISSEN - In de week na haar uitvaart is er in het huis van Wilma Demon-De Koning, beter bekend als 't Huusses Mins, ingebroken. De grande dame van het carnaval in Huissen overleed vorige week.

De uitvaart vond plaats op zaterdag 22 oktober en de inbraak werd afgelopen vrijdag (28 oktober) gepleegd. De familie is zeer bedroefd over de inbraak. Ook heerst er woede en onbegrip.

Sieraden en zilverwerk
Volgens de naasten zijn alle waardevolle spullen meegenomen, waaronder sieraden en zilverwerk. De exacte waarde is nog niet vastgesteld. Volgens een familielid zijn er ook items gestolen waarvan de waarde niet in geld is uit te drukken, zoals een koninklijke onderscheiding die Demon-De Koning enkele jaren geleden kreeg uitgereikt.

Onderzoek
De politie heeft inmiddels via een melding op Burgernet.nl aandacht gevraagd voor het onderzoek naar de inbraak in de woning aan de Muntstraat (hoek Wilhelminastraat en Laaksevoetpad). Die afgelopen vrijdag tissen 21.00 en 22.30 uur moet zijn gepleegd.

Live Voetbal

home logo VitesseVIT
51'
1-1
sc HeerenveenHEE
away logo
home logo PEC ZwolleZWO
EINDE
1-0
NAC BredaNAC
away logo
home logo ADO Den HaagADO
EINDE
1-1
VVV-VenloVVV
away logo
home logo Roda JC KerkradeRJC
EINDE
1-1
FC TwenteTWE
away logo