Groot onderhoud werkzaamheden in opdracht van Welbions in de wijk Groot Driene.
Volledig scherm
PREMIUM
Groot onderhoud werkzaamheden in opdracht van Welbions in de wijk Groot Driene. © Emiel Muijderman

Huurders missen munten, sieraden en goud na groot onderhoud aan hun woning

HENGELO - Talrijke huurders in de Hengelose wijk Groot Driene zijn waardevolle spullen kwijt sinds er groot onderhoud wordt gepleegd. Gedupeerden vinden dat politie, corporatie en aannemer te weinig doen.

4 reacties

 • theo houkes

  2 maanden geleden
  Ja je hebt altijd mensen die niet van andermans spullen af kunnen blijven schande als je dit doet laffe laffe streek ik hoop dat de gene die dit geflikt heeft dit ook leest en het teruggeeft gewoon in een zak in een of ander huis toon je berouw
 • R Barlaeus

  2 maanden geleden
  In het huis van mijn oude moeder is ook groot onderhoud gepleegd. Ik heb diverse camera's geplaatst en een sticker op de voordeur geplakt met de mededeling dat er camera's zijn. Niemand klaagde over de camera's en er is niets gestolen. Bij anderen in het portiek waren wel spullen weg. De verleiding is blijkbaar groot.
 • Martin Reekers

  2 maanden geleden
  Wij hebben ook groot onderhoud gehad. Gelukkig is er niets ontvreemd, maar we hebben wel een complete ravage gehad in de tuin waar alle bouwmaterialen werden opgeslagen. Het was een hel, en het gazon was helemaal naar de klote.
 • ronald van ooijen

  2 maanden geleden
  Enerzijds is het onverstandig om kostbare en dierbare spullen niet veilig op te bergen cq mee te nemen. Anderzijds hoort de aannemer de deuren niet de hele dag open te laten zonder toezicht of werklui in de woning.