Samir Makhoukhi in de Arnhemse buurt Immerloo.
Volledig scherm
PREMIUM
Samir Makhoukhi in de Arnhemse buurt Immerloo. © Rolf Hensel

In deze wijk lopen jongeren rond met een lege maag: hoe verkleinen we de kloof tussen arm en rijk?

Verkiezingsserie #1In aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen op woensdag 17 maart neemt De Gelderlander zes thema’s onder de loep die inwoners van de regio bezighouden. In aflevering 1: hoe kan de landelijke politiek de kloof tussen arm en rijk verkleinen?

5 reacties

 • F.J.H. Lelivelt

  3 maanden geleden
  op SP kiezen help zeker
 • Mies Gooyer

  3 maanden geleden
  Tinus, de meeste gevallen komen in de knoei na een scheiding of ontslag. Als ze je dan van het kastje naar de muur sturen en laten stikken als je om hulp vraagt, dan is jouw opmerking te kort door de bocht en erg simpel gedacht. Ik zit er wekelijks tussen en het is een drama. Het wordt tijd voor een sociale wind in Den Haag.
 • Joris Goedbloed

  3 maanden geleden
  In NL hebben mensen recht op eerlijk delen in welvaart. Dit recht word lange tijd afgepakt bij velen met bittere armoede tot gevolg. Arnhem doet gelukkig heel veel om armoede aan te pakken. Hopen dat zij ook incasseerders en hun opdrachtgevers een koekie van eigen deeg gaan geven...!
 • tinus aardsen

  3 maanden geleden
  Dan zou je het eens eerst bij jezelf moeten gaan zoeken, waarom zit ik in deze situatie, wat kan ik er aan veranderen? Voordat je het probleem bij anderen neerlegt!
 • Kom oet Wenters

  3 maanden geleden
  Haha, het verschil tussen arm en rijk verkleinen. Het verschil wordt alleen maar groter. Dit gebeurt over de hele wereld. En dat is al eeuwen zo.
 1. Regels songfestival zitten Marga Bult hoog: ‘Te belachelijk voor woorden’
  VIDEO

  Regels songfesti­val zitten Marga Bult hoog: ‘Te belache­lijk voor woorden’

  Marga Bult (64) is allerminst te spreken over de getroffen maatregelen voor het Eurovisie Songfestival, dit jaar in Rotterdam. De Rechtop in de wind-zangeres vindt het bijvoorbeeld onbegrijpelijk dat de organisatie risicogroepen buitensluit. Er zijn zat andere mogelijkheden, stelt Bult vandaag in de Songfestival Aftelshow op deze site. ,,Misschien krijg ik ze links en rechts om m’n oren, maar ik vind het echt te belachelijk voor woorden.”
 1. Flashmob bij Ziekenhuis Rivierenland als dank voor de zorg
  Play

  Flashmob bij Ziekenhuis Rivieren­land als dank voor de zorg

 2. Pfizer-directeur ontkent aantijgingen over brievenbusfirma
  Play

  Pfi­zer-directeur ontkent aantijgin­gen over brievenbus­fir­ma