Knuffels, bloemen en een kaars langs de Oude Bredasebaan in Chaam op de plek waar Rhodé Meijer met haar kindjes in de auto tegen een boom reed.
Volledig scherm
PREMIUM
Knuffels, bloemen en een kaars langs de Oude Bredasebaan in Chaam op de plek waar Rhodé Meijer met haar kindjes in de auto tegen een boom reed. © Edwin Wiekens/Pix4Profs

In één klap twee kindjes kwijt: ‘Een megawonder dat ons vrolijke meisje er nog is’

Arjan en Rhodé Meijer uit Sleeuwijk verloren eind maart in één klap twee zoontjes: Joas (4) en David (0). Hun dochtertje van 2 overleefde het auto-ongeluk. Op de dag af een jaar na het drama verwachten ze hun vierde kindje. ,,Een knipoog van God.”

6 reacties

 • Gilberte Doms

  2 maanden geleden
  Laat ieder in zijn geloof geloven. Als de mensen daar baat bij hebben is dat hun leven. Maak het maar mee het is en blijft een enorm verlies eender wat je op de muren schrijft. Sterkte aan heel de familie
 • Thoni Cardani

  2 maanden geleden
  @Hendriksen,@Hamer. Zo dacht ik er aanvankelijk zelf ook over. Maar dat vond ik toch net iets te makkelijk. Daarom heb ik het bewust kort en bondig gehouden. Waarom komen deze mensen hiermee uitgebreid in de publiciteit? Ook dat kun je nalaten. Kennelijk willen ze vooral een boodschap verkondigen die nog belangrijker is dan het leed dat hen is overkomen. Tegen dit soort van absurdisme verzet ik mij. Ik weet van binnenuit welk een onheil het geloof allemaal heeft aangericht en het gaat maar door.
 • G. Hendriksen

  2 maanden geleden
  Waarom niet een ieder in zijn of haar waarde laten Thoni. Geef dan geen reactie... Rhodé en Arjan, heel veel kracht, moed en sterkte gewenst. En een voorspoedige zwangerschap en bevalling van jullie 4e kindje. Fijn dat jullie veel kracht putten uit het geloof.
 • Besje Ka

  2 maanden geleden
  Gemis blijft.. veel sterkte voor deze mensen.
 • Martijn Hamer

  2 maanden geleden
  Thoni, ik snap wat je zegt. Ik ben ook overtuigd Atheïst. Echter laat die mensen toch, als zij daar wat aan hebben, prima toch? Verder onwijs triest wat er gebeurd is; sterkte!