Bij lang niet alle voorstellingen is er een uitverkochte zaal.
Volledig scherm
PREMIUM
Bij lang niet alle voorstellingen is er een uitverkochte zaal. © Pix4Profs/ Ramon Mangold

In het theater zijn nog volop lege stoelen, heerst er nog vrees voor corona? ‘We gaan nu juist vaker omdat het nóg kan’

NIJMEGEN - Theaters, bioscopen en musea in de regio lopen nog niet vol. Ook nu alle coronaregels zijn verdwenen, blijft een deel van het vaste publiek thuis. Het zal nog jaren duren voor iedereen weer durft te komen, denken de theaters.

10 reacties

 • Elbert Jansen

  4 maanden geleden
  Ik zie niet in waarom een theater niet meer van deze tijd is. Dat “grijze koppies” de theatersstoelen bezetten en bezoeken is eveneens ronduit kwetsend. Het is te hopen voor Jessica dat ze ooit “een grijs koppie” mag krijgen, want dat is lang niet voor iedereen weggelegd. De mens anno 2022 is erg verzuurd geraakt. Niets mag meer of is niet meer van deze tijd. Alles wordt of is afgeschaft. Gelukkig heb ik de meeste aardappels al op maar vrees de toekomst. Armoe troef als je het mij vraagt.
 • Byron Hendriks

  4 maanden geleden
  @Otto Abetz wat een respectloze reactie van u. Je neemt vanalles aan, weet niets en roeptoetert maar wat uit uw onderbuik. Wat dacht u van schrikbarend gestegen prijzen, mensen die het zich niet meer kunnen permitteren om uit te gaan, weinig inspirerende programmering en andere bezigheden om niet meer te gaan?
 • Ron van Bart

  4 maanden geleden
  Een avondje naar theater of concert is echt veel leuker dan voor de tv hangen.
 • janv meulen

  4 maanden geleden
  Theater ?? Is niet meer van deze tijd , je kunt alles zien wat je wil zien op TV, voor weinig !
 • Bart Jansen

  4 maanden geleden
  Zou het ook niet beetje aan de prijzen liggen??? Oude generatie en gepensioneerden van nu hebben zat te besteden, dat zie je ook duidelijk, publiek theater vergrijst erg.
 1. Zo reageert Nederland op de persconferentie van Kuipers: ‘Het land gaat niet voor iedereen open’
  reacties

  Zo reageert Nederland op de persconfe­ren­tie van Kuipers: ‘Het land gaat niet voor iedereen open’

  Nederland zette gisteravond een enorme stap in de terugkeer naar het oude normaal. We nemen afscheid van het omstreden coronatoegangsbewijs en de 1,5 meter, de horeca en de cultuursector mogen straks weer tot diep in de nacht open, het advies om thuis maar vier mensen per dag te ontvangen verdwijnt én het reizen naar het buitenland wordt weer een stuk aantrekkelijker. Hoe reageren Nederlanders op de versoepelingen?