Instafamous: Ook huisdieren zijn beroemd op social media

videoInstagram. Mensen delen er foto's van inspirerende plekken, bijzondere momenten, favoriete boeken en jawel, ook van huisdieren. Dat mensen, influencers, een succesvol Instagram-account hebben is relatief bekend, maar ook sommige (huis)dieren bereiken via dit medium een zeer groot publiek. Zelfs zodanig dat ze veel bekender zijn dan het baasje en het tot 'instafamous' schoppen.

5 reacties

 • Morris

  3 jaar geleden
  Goh, lees eens wat vaker de reacties van Dion zou ik zeggen. Als er hier iemand altijd dwangmatig en negatief reageerd is, en zichzelf verheven voelt is het die zuurpruim die je nu loopt te verdedigen wel... Sarcasme is jou duidelijk vreemd.
 • piece

  3 jaar geleden
  Goh Morris en wat ben jij kinderachtig om zo,n reactie te geven op Dion.Niet iedereen heeft het IQ van jou die reageert en moet z.n. overal een reactie op te geven.Dion bedankt voor de tip, ik ga op you tube kijken, thanks!
 • Morris

  3 jaar geleden
  Goh, jij bent echt slim! Ik wou dit ik jou was!
 • Dion

  3 jaar geleden
  Sommige huisdieren zijn wereldberoemd geworden door youtube...google maar eens op 'denver the dog' video...
 • piece

  3 jaar geleden
  Wat een mooie foto Adja echt super!!!
 1. Van bespreking atoomakkoord met Iran is tijdens VN-top in New York geen sprake
  Nieuws/Update

  Van bespreking atoomak­koord met Iran is tijdens VN-top in New York geen sprake

  Ministers van het Verenigd Koninkrijk, China, Frankrijk, Duitsland en Rusland zullen deze week toch geen ontmoeting hebben met afgevaardigden van Iran, in de hoop de vastgelopen gesprekken over het atoomakkoord uit 2015 vlot te trekken. Eerder liet de Franse minister van Buitenlandse Zaken Jean-Yves Le Drian weten dat zo’n ontmoeting plaats zou vinden tijdens de 76ste Algemene Vergadering van de Verenigde Naties. Maar EU-buitenlandchef Josep Borrell ontkent dit.