Judith Peters.
Volledig scherm
Judith Peters. © Paul Rapp

Judith Peters (31), Nijmeegse onderzoeker naar rouwverwerking, overleden: ‘Dood beëindigt het leven, niet de relatie’

NIJMEGEN - De jonge Nijmeegse wetenschapper en schrijver Judith Peters (31) is overleden. Om haar onderzoek naar rouwverwerking voort te zetten heeft de Radboud Universiteit een fonds opgericht.

4 reacties

 • Fran W

  4 maanden geleden
  In ben al 21 jaar weduwe en na de "overgang" neemt mijn man af en toe contact met mij op, ongeacht of ik in gezelschap ben. Ook laat hij zich af en toe zien. Twee van de honden die ik had laten zich na de "overgang" ook af en toe zien. De relatie en interactie blijft na de dood bestaan. In mijn geval is het zo en dat accepteer ik. Verder gaat het leven door.
 • Anke Groenewoud

  4 maanden geleden
  Ik geloof, dat het 'stoffelijke' leven slechts kleding is (in een lichaam geboren worden), die je draagt, tot je hier klaar bent en het dan weer uittrekt (sterft), tot je nieuwe outfit in je volgende leven. In de tussentijd leef je gewoon verder in de geestelijke wereld. Het doel hiervan? Leren en groeien, waarbij je wijsheid (energieniveau) omhoog gaat en je daarmee ook de geestelijke wereld en steeds meer mensen geestelijk mag 'voeden'. Al is het tegenwoordig vaak vermoorden. Anke Groenewoud.
 • Anoniem

  4 maanden geleden
  Ze kwamen nog een keer terug! Dit boek ga ik zeker kopen. Stoere Mooie Lieve Judith Peters ❤️ Nu weer op weg naar jouw vader. Jouw vader die zich regelmatig laat zien. Ik, Door Bogaerts, heb ook nog steeds contact met mijn man die bijna 32 jaar geleden heen gegaan is. Het is zo,we blijven onder elkaar, elkaar waarnemen, die band blijft,ook met mijn ouders,en met mijn kleine broertjes die heengegaan zijn. Judith, geniet in het nieuwe, andere samen zijn❤️
 • A Gerritsen

  4 maanden geleden
  Na een jeugd met mishandeling en verwaarlozing had ik de laatste 17 jaar van zijn leven geen contact meer met mijn vader. Hij overleed in 1994. De nacht na zijn crematie werd ik tot 4 maal wakker doordat ik de telefoon hoorde, heel duidelijk. Manlief had niks gehoord. Wonderlijk. Later hoorde ik via iemand dat mijn vader ws nog contact met me had gezocht.....