D66-leider Sigrid Kaag zou boeren ten onrechte hebben weggezet als 'een soort terroristen'.
Volledig scherm
PREMIUM
D66-leider Sigrid Kaag zou boeren ten onrechte hebben weggezet als 'een soort terroristen'. © ANP

Kaag voor rechter wegens beschuldigingen aan adres van boeren: uitspraak op 1 december

updateOf D66-leider Sigrid Kaag zich schuldig heeft gemaakt aan laster en smaad, wordt op 1 december duidelijk. Dan doet de rechter uitspraak in de zaak die boerenactiegroep Farmers Defence Force  tegen haar had aangespannen en die vandaag diende. 

45 reacties

 • Theo Cools

  1 maand geleden
  Tof mens. Spreekt tenminste fatsoenlijk Nederlands. Op een vrouw is het altijd lekkerder schieten, nietwaar heren
 • Johann Janssen

  1 maand geleden
  hoop, dat deze dame flink op haar vingers wordt getikt door de rechter.
 • Charles de Wit

  2 maanden geleden
  Zuidersteen We exporteren wat we hier niet eten (varkenskoppen bijvoorbeeld), maar importeren wat we wel eten (speklappen bijvoorbeeld). Zo wordt de verspilling geminimaliseerd. En de VOC bestaat niet meer, de landbouwsector wel. Maar vraag maar eens landen die bijna al hun producten moeten importeren hoe kwetsbaar die zijn. En dat wil jij met een van de belangrijkste dingen doen voor een land, de voedselvoorziening? Plus alle kennis weggooien die we hebben als gidsland? Hoe dom ben je dan?
 • Willem Zuidersteen

  2 maanden geleden
  @Charles, de VOC was pas belangrijk voor de Nederlandse economie. Toch zijn we ook daar voorbij en maken we voortaan andere keuzes. Het boeren anno 2021 is failliet en een grote herstructurering is nodig voor gezondheid maar ook een goede prijs voor de producten. Iedereen weet dat maar de boeren houden het zelf gek genoeg tegen, met alle gevolgen van dien. @Marcel, we exporteren dezelfde producten welke we ook weer importeren (varkensvlees 50% bijv). Daarmee gaat je vergelijk behoorlijk mank.
 • Charles de Wit

  2 maanden geleden
  Zuidersteen De landbouwsector een van de sectoren die Nederland welvaart heeft gebracht, Schiphol (waar politiek den haag graag mee schrrmt) is een druppel in onze economie. En de subsidies? Doe vallen voor de Nederlandse landbouw veel lager (+/- een derde) lager uit dan wat er eerst geroepen werd, maar leugens zijn snel en hardnekkig. Oh, en sierteelt is ook landbouw, ik zeg maar...