Kerstmis.
Volledig scherm
Kerstmis. © Getty Images/iStockphoto

Kerstverhalen gezocht: Wie viert voor het eerst kerst samen of juist alleen?

Het is bijna zover: de kerstdagen zijn in aantocht. Voor de kerstbijlage van De Gelderlander is de redactie op zoek naar mooie, bijzondere kerstverhalen. 

De eerste Kerstmis samen met een nieuwe liefde is natuurlijk altijd een bijzonder moment. Zitten jullie voor het eerst samen aan het kerstdiner? We horen het graag! Ook zijn we specifiek op zoek naar stellen voor wie het de eerste kerst samen in Nederland is. Woonden jullie eerst nog niet hier of was één van de twee eerdere jaren nog in het buitenland? Laat het ons weten! 

Het kan natuurlijk ook zijn dat je voor het eerst kerst alleen viert, om wat voor reden dan ook. Is dat het geval en kom je uit de regio, ook dan zijn we benieuwd naar je verhaal. 

Mail naar online@gelderlander.nl en vermeld daarbij ook jouw contactgegevens! Dan neemt een van onze redacteuren snel contact met je op. Ook alle tips zijn uiteraard welkom. Dus ken je iemand die hieraan voldoet, ook dan horen we dat graag.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.