Kijk het verkiezingsdebat over landbouw, voedsel en natuur hier terug

TerugkijkenDe Wageningen University & Research, Regio Foodvalley en De Gelderlander hielden op woensdag 24 februari een nationaal verkiezingsdebat over landbouw, natuur en voedsel. Iedereen kon online live meekijken. De stream is hierboven terug te kijken.

12 reacties

 • Mattie Veld

  2 jaar geleden
  @R Bongers ik heb gelezen dat gemeenten moeten zorgen voor tienduizenden woningen voor asielzoekers die anders waarschijnlijk naar jongeren waren gegaan.
 • Peter R

  2 jaar geleden
  @R Bongers Dat is dus het soort desinformatie waar ik het eerder over had. Nederland heeft er de afgelopen 20 jaar 1.543.635 mensen bijgekregen: 54 procent eerste-generatie immigranten, 40 procent tweede-generatie, 6 procent autochtonen. En ja, het kleiner worden van huishoudens speelt ook een rol in de toenemende woningbehoefte, maar dat verklaart slechts 40 procent. Ik heb hier helaas geen ruimte voor meer cijfers, maar ik raad iedereen aan om zelf eens op de site van het CBS te kijken.
 • Rob bongers

  2 jaar geleden
  'Massale immigratie'.....waar dan? Lezen die reageerder wel eens de krant? Huizen zijn nodig voor onze jongeren!
 • theo houkes

  2 jaar geleden
  Helemaal gelijk Frans duizende vierkante meters daken op industrie terreinen flats hoge gebouwen zwembaden en wat doe we we leggen zonnepanelen in een weiland ? Je bent of zo stom of je wild kosten wat het kost je zin doordrijven en wij met zijn alle maar stemmen op deze heren nou ik ben er klaar mee ik houd 1.50 afstand dus ik kan niet stemmen
 • Frans van Raaij

  2 jaar geleden
  Hele lappen grond die vrijkomen,maar wat doen we. We gooien en het vol met zonnepanelen. Ipv op grote bedrijfspanden.