Klimaatprotest in Arnhem, Wageningen, Nijmegen en Aalten: gejoel om oproep om niet op GroenLinks te stemmen

videoNijmegen, Wageningen, Culemborg, Arnhem en Aalten. Honderden mensen zijn deze zondagmiddag op de been om te demonstreren tegen het klimaatbeleid, zij het onder strikte voorwaarden vanwege de coronamaatregelen. In 40 dorpen en steden in Nederland vond het protest plaats. 

 1. Vader bevrijdt dochter (4) en zoon (6) uit huis van veroordeelde pedofiel: “Buur lokte mijn kinderen met snoepjes”
  PREMIUM

  Vader bevrijdt dochter (4) en zoon (6) uit huis van veroordeel­de pedofiel: 'Buurman lokte mijn kinderen met snoepjes'

  Twee kinderen van 4 en 6 die in hun wijk aan het spelen waren, zijn door een buur meegelokt met snoep. Een uur nadat ze waren verdwenen, kwamen de ouders de dader op het spoor. "We keken door het raam en zagen hem in ondergoed naast ons dochtertje staan", zegt vader Adam S. (34). Verdachte Marc C. (49) werd eerder veroordeeld voor verkrachting van minderjarigen.
 2. Commotie om interview ‘te mooie’ Amerikaanse journaliste met Poetin: ‘Ze moest hem afleiden’
  1

  Commotie om interview ‘te mooie’ Amerikaan­se journalis­te met Poetin: ‘Ze moest hem afleiden’

  Een interview tussen een Amerikaanse journaliste en president Vladimir Poetin (69) heeft in Rusland tot commotie geleid. Volgens verschillende staatsmedia gedroeg CNBC-verslaggeefster Hadley Gamble zich als ‘een seksobject’ en probeerde ze Poetin met haar uiterlijk ‘af te leiden’. Zelf zei Poetin dat de vrouw ‘te mooi’ was om op bepaalde vragen antwoord te geven. De 39-jarige Gamble kan zelf wel lachen om de ontstane ophef.