‘Knox aan de Waal’ blijft rustig: ‘Klasse dat Bruls die mafkezen buiten de deur heeft weten te houden’

videoNIJMEGEN - Het mocht niet, maar toch kwamen enkele tientallen demonstranten van Nederland in Verzet zondag naar de Nijmeegse binnenstad voor een protest tegen de coronamaatregelen. De massaal aanwezige politie wist de demonstranten op de Grote Markt zonder al teveel moeite weg te sturen.

68 reacties

 • Henry Ebbers

  2 maanden geleden
  Wie zijn hier de mafkezen? Volgens mij zijn dat juist de idioten die zich zonder nadenken hebben laten inspuiten met een experimenteel goedje. Niemand weet wat de gevolgen zijn. Er zijn nu al tienduizenden slachtoffers van het vaccin. Bloedproppen, blindheid, verlammingen, hart problemen en directe doden door het vaccineren. Ik ken er zeer veel, ook jongeren die ineens hartproblemen krijgen. Dit vaccin werkt oon niet tegen Covid19. Elke gevaccineerde kan nog steeds Covid19 krijgen en verspreiden
 • Theo Cools

  2 maanden geleden
  Zo krijgt hij het garnalen verstand volkje dat zo graag Bruls af zeikt toch maar even stil. Ja, demonstreren is een recht maar de manier waarop dit nu gebeurt is wel heel discutabel. Zeer obscure groeperingen en FVD,ers kapen dit nu.
 • Pim Pandoer

  2 maanden geleden
  Ik las net ergens in een ander artikel van deze krant dat de controle allang was opgeheven...dus dat ongeluk kwam toch echt door de onoplettende bestuurder van het busje...en niet door bruls of politie...
 • Willem Heerema

  2 maanden geleden
  Als er geen Corona-demonstratie was aangekondigd, dan had er waarschijnlijk geen file ontstaan en was het ernstige ongeval niet gebeurd.
 • Ceciel Buijser

  2 maanden geleden
  Beste @Jan Knuiman, Ook jij haalt, net als velen hier, oorzaak en gevolg door elkaar. Jammer dit. Trouwens, wie zegt dat het ongeluk kwam door de politieactie vanwege de demonstratie? Misschien wilde de onoplettende bestuurder van het busje (uiteindelijk de enige die je verantwoordelijk kunt stellen voor het ongeluk) wel zo snel mogelijk bij de black friday-uitverkoop zijn, net als alle andere weggebruikers in de autopolaise. Geef je dan ook de schuld aan de Mediamarkt?