Het afnemen van een coronatest is geen pretje.
Volledig scherm
Het afnemen van een coronatest is geen pretje. © ROBIN UTRECHT

Kreeg jij de uitslag van de coronatest op tijd? Deel hier jouw ervaringen

ARNHEM/NIJMEGEN - Al bijna drie weken kan iedereen met klachten getest worden. Dat levert vaak geruststelling op, maar soms ook zorg. Wat zijn jouw ervaringen? Verloopt alles goed? En krijg je op tijd de uitslag van de test? 

 1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
  4

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?
 2. LIVE | Oproep tot testen voor eerder uit Afrika aangekomen reizigers, DAF-personeel op werk gevaccineerd

  LIVE | Oproep tot testen voor eerder uit Afrika aangekomen reizigers, DAF-personeel op werk gevacci­neerd

  De recent in zuidelijk Afrika opgedoken nieuwe coronavariant, de vijfde die door de Wereldgezondheidsorganisatie als ‘zorgelijk’ wordt aangemerkt, noopt een groeiend aantal landen de grenzen voor reizigers uit die regio te sluiten. Ook de VS heeft daartoe nu besloten. De omicron-variant van het coronavirus is mogelijk besmettelijker dan de tot nu toe bekende versies. De laatste ontwikkelingen rond het virus lees je in ons liveblog. Oudere berichten vind je hier.