Volledig scherm
Lady Gaga droeg de outfit van Maison the Faux in Tokyo © Instagram

Lady Gaga draagt kleding Arnhems modelabel

ARNHEM - „Ik ging echt door het lint. Dit is zo gaaf”, vertelt ontwerpster Tessa de Boer van het Arnhemse modelabel MAISON the FAUX aan de telefoon. Popster en mode-icoon Lady Gaga droeg woensdag kleding van het Arnhemse label tijdens haar promotietour in Japan. Een foto van de outfit zette ze op Instagram.

„Ditvoelt echt als de hoofdprijs”, vervolgt De Boer (26). „Een vettere celeb bestaat er niet. Lady Gaga is toch wel de ambassadrice van de mode. Het is een soort erkenning dat zij uitgerekend jouw kleding kiest.”

Spannend
Helemaal uit de lucht vallen, komt Gaga'skledingkeuze niet. „Haar stylist had vorige week al samples bij ons aangevraagd. Dan ga je enorm hopen dat ze het ook daadwerkelijk gaat dragen, maar je weet het nooit zeker. De kleding moet leuk staan en maar net goed zitten. Behoorlijk spannend dus.”

Chubby Chaser
De outfit, een jasje en top in metallic groen, komt van ‘Chubby Chaser’ de nieuwe collectie van MAISON the FAUX. De Boer presenteerde de collectie vorige maandmet mede-ontwerper Joris Suk (29) tijdens de New York Fashion Week.

Of de ontwerpster verwacht dat de verkoop omhoog gaat? „Geen idee, mode is enorm onvoorspelbaar. Maar voor veel mensen zijn wij een beetje een gek merk met kleding die je wel bekijkt op de catwalk, maar wellicht niet zo snel zelf koopt. Mensen zien haar nu misschien en denken: dat kan ik ook best aantrekken.”

GREETINGS FROM TOKYO!!! 🇯🇵🙌 Een foto die is geplaatst door Lady Gaga (@ladygaga) op 2 Nov 2016 om 8:05 PDT

Volledig scherm
Tessa de Boer en Joris Suk willen doorbreken in Parijs. © Marc Pluim