Volledig scherm
Lange rijen bij de pinautomaat bij de Albert Heijn aan de Daalseweg. © dg

Landelijke pinstoringen bij Albert Heijn: ‘winkelen kan halfuurtje langer duren’

WAGENINGEN/NIJMEGEN - Vanwege een landelijke pinstoring kan er op dit moment niet gepind worden bij veel winkels van Albert Heijn, ook in de regio hebben veel bezoekers last van de storing. 

Veel klanten moeten eerst contant geld pinnen bij een automaat voor ze kunnen betalen voor hun al volgepakte boodschappentassen. Op sociale media laten verschillende mensen zien dat dit voor lange rijen en lichte chaos in verschillende winkels van Albert Heijn zorgt.

Sommigen suggereren zelfs dat Albert Heijn in deze situatie misschien ‘Tikkies’ (betaalapp, red.) kan versturen voor de boodschappen. Ondanks de rijen, gaan veel mensen toch even naar buiten om contanten te pinnen.

Klanten worden bijvoorbeeld in Nijmegen bij de Albert Heijn aan de Daalseweg ook gewaarschuwd bij binnenkomst. Hierdoor ontstaat er een lange rij bij de pinautomaat buiten. Ook wordt er gewaarschuwd dat winkelen an sich een halfuurtje langer kan duren dan gepland.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.