Leidt deze gortdroge periode tot sproeischaamte? ‘Ik gebruik gewoon mijn gezonde verstand, mag dat ook?’

met videoHet is gortdroog.  De komende dagen wordt het zo heet, dat het landelijke hitteplan in werking treedt. Boeren mogen geen oppervlaktewater oppompen. Wat zijn de verdere gevolgen? Raakt ons drinkwater op? Je tuin sproeien? Kan je dat nog wel maken?    

23 reacties

 • Cor Kok

  2 maanden geleden
  Wel blij dat er maar namen zijn die telkens overal tegen aan moeten schoppen. Willen graag stoer zijn maar ze moesten eens weten hoe kinderachtig die reacties zijn.
 • Peter Van Brakel

  2 maanden geleden
  Je puurste bank makerij , water te kort go wie heeft er geinvesteerd in water, gas tekort brandstof te kort voedsel tekort. De rijken der aarde vertegenwoordigd in o.a het WEF verkneukelen zich. Houd jij ze dom maak ik ze arm Trap er niet in
 • Alex Kossen

  2 maanden geleden
  Wat nou Sproeischaamte: ik betaal er toch voor ! Als een ieder minder verbruikt komt er ook te weinig binnen en kunnen we binnenkort de waterschappen gaan ondersteunen met ons belastinggeld.
 • Hans Jacobs

  2 maanden geleden
  Het wordt gebracht met enige jolijt maar dat wordt anders als dit structureel wordt. Dan spreken we niet meer van sproeischaamte maar van angst dat we zonder water komen te zitten. Het meeste elementaire in ons leven.
 • Wilma van Well

  2 maanden geleden
  Hier geen schaamte, wel geen groen gras meer, maar dat komt vanzelf weer terug. Verder wat bloeiende struiken, die zijn al zo diep geworteld dat ze er wel tegen kunnen, zo ook een wilg. Hortensia in pot gaat het niet meer redden denk ik, krijgt ook geen water. Het enige wat een keer per week wat water krijgt is een klein olijfboompje. ( paar jaar geleden gekregen van mijn vriendin) En me erg dierbaar is.