Het wordt frisser in veel kantoren: de thermostaat gaat een paar graden naar beneden. Zoals bij zorgverzekeraar VGZ in Arnhem.
Volledig scherm
PREMIUM
Het wordt frisser in veel kantoren: de thermostaat gaat een paar graden naar beneden. Zoals bij zorgverzekeraar VGZ in Arnhem. © Rolf Hensel

Lekker fris op kantoor? Nog niet, maar bedrijven zetten de thermostaat wel een paar tikkies terug

Onder de noemer ‘Zet ook de knop om’ roept de overheid bedrijven op om de verwarming op kantoren een paar tikkies terug te zetten. Goed voor de portemonnee, het klimaat én om Russisch gas te besparen. Bedrijven willen best de thermostaat naar beneden doen, blijkt uit een rondgang, ‘maar simpel is het niet’.  

2 reacties

  • Marie-Louise Walter

    3 maanden geleden
    Thermostaat op andere plaats bevestigen
  • joan sas

    3 maanden geleden
    Maar de winkeldeuren in de binnenstad staan winter/zomer WIJD open; ook nu nog. En maar stoken; dat vreet aardgas die open-deuren. Ik koop hierna nog heel lang niet bij die winkels. Elke kuub gas die men nu bespaart komt minder uit Rusland; waar het geld aan oorlog wordt besteed. Schande dat zoveel winkeldeuren openstaan. En Arnhem doet niks; neus bloedt? Dweilen met de kraan open! Marcouch wel op krantenfoto's met vluchtelingen maar iets aan die open-deuren doen, ho-maar. SCHANDE.