In zeven supermarkten van Lidl in de regio kunnen klanten zien wat de milieu-impact is van verschillende soorten koffie en thee.
Volledig scherm
PREMIUM
In zeven supermarkten van Lidl in de regio kunnen klanten zien wat de milieu-impact is van verschillende soorten koffie en thee. © ANP

Lidl doet proef in regio met eco-score voor koffie en thee

Lidl gaat vanaf vandaag (maandag) in zeven supermarkten in de regio aangeven hoe duurzaam producten in de schappen zijn. Klanten kunnen zo makkelijker een verantwoorde keuze maken, is het idee. Deskundigen zijn positief. 

6 reacties

 • Marco Wegma

  2 maanden geleden
  Ruud Berna: het gaat er om dat we van alles doen maar niet verder kijken dan onze neus lang is. Altijd maar duurzaam en milieu terwijl we bedonderd worden waar we bij staan met alles. Daarom lekker hypocriet om in de winkel aan te geven wat we moeten kopen maar aan de andere kant het milieu om zeep helpen.
 • Ruud Berns

  2 maanden geleden
  Marco Wegma: Lidl verkoopt helemaal geen windmolens.
 • Marian Giesbers

  2 maanden geleden
  Heel goed dat er hier nu ook meer informatie in de winkel beschikbaar komt. Dat scheelt weer met zelf dingen opzoeken en uitpuzzelen. Nu nog heel duidelijk op de verpakking of iets vegetarisch of veganistisch is. Dat scheelt ook weer veel lezen in de winkel. Vreemde reacties hierop en ik snap niet dat mensen tegen extra informatie kunnen zijn. Je wilt toch weten waar je je geld aan uitgeeft en je maakt toch zelf je keuze?
 • Achter hooker

  2 maanden geleden
  Ik drink die koffie of thee die ik lekker vind.
 • JW Sanders

  2 maanden geleden
  Ze lopen weer voorop….