Man (50) uit West Maas en Waal komt om bij ongeval in Heerewaarden

videoHEEREWAARDEN - Bij een eenzijdig ongeluk in Heerewaarden is zondagavond rond 23.30 uur een man om het leven gekomen. Volgens de politie gaat het om een 50-jarige man uit de gemeente West Maas en Waal. 

Het ongeluk gebeurde op de rotonde op de Van Heemstraweg N322 ter hoogte van de Variksestraat. Het slachtoffer kwam vanuit de richting Sint Andries. Door nog onbekende oorzaak raakte de bestuurder de macht over het stuur kwijt en botste tegen een bewegwijzeringspaal van de ANWB die op de rotonde staat.

De brandweer, twee ambulances en de traumahelikopter kwamen ter plaatse, maar de hulp mocht niet baten. Gedurende enige tijd werd de weg afgezet om onderzoek te doen naar de oorzaak van het ongeval.

De woonplaats van de bestuurder maakt de politie niet bekend, omdat hij in een klein dorpje in West Maas en Waal zou wonen. ,,Vanwege de privacy brengen we de woonplaats pas naar buiten als er een bepaald aantal inwoners in de plaats van het slachtoffer woont”, aldus de woordvoerder. 

Volledig scherm
Dodelijk ongeluk in Heerewaarden © Bart Meesters/Meesters Multimedia
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.