De ambulancebroeders moesten een couveuse inladen.
Volledig scherm
De ambulancebroeders moesten een couveuse inladen. © Ambulance Rotterdam-Rijnmond

Man brengt leven te vroeg geboren baby’tje in gevaar door ambulancepersoneel nodeloos op te houden

Een automobilist heeft in Rotterdam het leven van een te vroeg geboren baby in gevaar gebracht door een ambulance nodeloos op te houden. De man was uit zijn auto gestapt om een discussie aan te gaan met de ambulancebroeders, net op het moment dat zij bij hun post een couveuse moesten ophalen voor een spoedgeval. ‘Jullie moeten zeker je eten in de magnetron zetten?’, brieste hij.

 1. Aanvallers kunnen vanaf start in Sanremo meteen aan de bak

  Aanvallers kunnen vanaf start in Sanremo meteen aan de bak

  De dertiende etappe gaat van start in een historische Italiaanse wielerstad. Sanremo kent elke wielerliefhebber als finishplaats van het monument Milaan-Sanremo. Vandaag wordt er echter gestart vanuit het bekende kustplaatsje. Het zou heel goed wederom een etappe voor de vluchters kunnen worden. Aan het begin van de rit wordt flink geklommen, waarna het parkoers grotendeels vlak is tot de renners in de laatste twee kilometers een stuk vals plat voor de kiezen krijgen. • Etappe 13: San Remo - Cuneo. • Start om 13:20 en verwachte finish rond 17:15. • Juan Pedro López rijdt nog altijd in de roze trui. • Kansen voor vluchters en sterke sprinters.
 2. Haast elk tuincentrum vind ik een onverdraaglijke plek
  PREMIUM
  column thomas verbogt

  Haast elk tuincen­trum vind ik een onverdraag­lij­ke plek

  ,,Nee, ik ga niet mee naar binnen. Echt niet. Nooit meer.” Heldere woorden die ik uitspreek op het parkeerterrein voor een tuincentrum. Haast elk tuincentrum vind ik een onverdraaglijke plek. Er zijn uitzonderingen en dat zijn tuincentra waar uitsluitend bomen en planten te koop zijn, en geen onvoorstelbaar lelijke troep waar je in de meeste tuincentra eerst doorheen moet lopen om uiteindelijk terecht te komen bij het doel van je bezoek, het groene leven.