Nijmegen/Nederland: Erasmusplein Radboud Universiteit Dgfoto Foto: Bert Beelen
Volledig scherm
PREMIUM
Nijmegen/Nederland: Erasmusplein Radboud Universiteit Dgfoto Foto: Bert Beelen © Foto: Bert Beelen

Meer dan een kwart van studenten Radboud noemt gezondheidstoestand slecht: ‘Schokkend’

NIJMEGEN - Het gaat nog niet goed met veel studenten van de Radboud Universiteit. Meer dan een kwart noemt zijn of haar gezondheidstoestand (zeer) slecht. 

11 reacties

 • Henk van Schuringa

  9 maanden geleden
  Uit wrok over het niet gebruikte vermogen zelf iets van hun leven te maken, komen vele ouderen hier hun zure azijn sprenkelen.
 • Pedro Kantor

  9 maanden geleden
  Er zijn een paar zekerheden in de commentaar sectie. Als het artikel om de horeca gaat is alleen maar geklaag en zelfs haat als Oboua aangehaald wordt. En als het om studenten gaat is er evenmin empathie. Want mensen vergeten hoe het was om jong te zijn. En hoezeer corona erin hakt als al je sociale netwerken die via de Radboud liepen wegvallen. De sociale kosten van de lockdown worden nog steeds genegeerd, eenzaamheid, zelfmoord, ongezondere levenstijlen, er is alleen maar aandacht voor IC's.
 • Pieter Zeeuw

  9 maanden geleden
  De zure oudjes laten weer even zien dat ze zelf hun leven totaal mislukt vinden en daarom maar wat lopen af te geven op de huidige generatie jongeren. Zielig voor deze ouderen, die geheel vereenzaamd het restant van hun leven slijten.
 • A I Anders

  9 maanden geleden
  @Geert Loermans, Ja, ik heb studerende neven en nichten in de familie en weet hoe ze leven in hun studentenhuizen in Nijmegen en den Bosch. Een grote bende en smeerboel en dan gaan klagen over hun gezondheidstoestand in de Radboud Universiteit. ‘Schokkend’!
 • Mattie Veld

  9 maanden geleden
  Ik denk eerder dat het ze aangepraat wordt, met dank aan de sociale media.