De Gelderse PVV-leider Marjolein Faber.
Volledig scherm
De Gelderse PVV-leider Marjolein Faber. © Raphael Drent

Meer geld uit Den Haag naar onze regio? Reken niet op aanstaand PVV-Tweede Kamerlid Marjolein Faber

interviewARNHEM - Wie denkt dat de Gelderse PVV-leider Marjolein Faber in Den Haag gaat strijden voor een eerlijker deel van de Haagse subsidiepot voor het oosten van het land, heeft het mis. ,,Als u ons als PVV een beetje kent, dan weet u dat wij niet warm worden van al die subsidies.’’

6 reacties

 • Mattie Veld

  1 maand geleden
  Asjeblieft, laat ze naar Den Haag gaan, dan zijn wij er tenminste van verlost.
 • R. Geren

  1 maand geleden
  De hobby van deze mevrouw is haat zaaien.
 • Jan Zondernaam

  1 maand geleden
  Heeft u een eigen mening? Jawel, die van Geert.... geen enkele visie, geen ideeen maar overal tegen. Dit type politiek in Nederland gaat uiteindelijk leiden tot wat we de afgelopen jaren in de Verenigde Staten hebben gezien, schoppen, polarisatie, afbreken en aan het eind de anderen de schuld in de schoenen schuiven.
 • Everardus Timmer

  1 maand geleden
  Nou, maak nu je borst maar nat, ik heb nog nooit iemand van welke politieke partij dan ook zo ongeïnteresseerd horen praten over de toekomst van Nederland. Zij verschuild zich achter de grote leider, en die shit waar zei zich over beklaagd heeft zij over zich zelf afgeroepen door domme antwoorden en voorstellen. En wat hieronder iemand beweerd dat wij allemaal gaan mee profiteren, de ravage is dan al voorgeprogrammeerd, Rutte is een gladde dwaas, maar zo dom als de PVV is hij nog net niet.
 • Ton Harbeek

  1 maand geleden
  Wat een randd.... Dat mens geeft op geen enkel vraag een direct antwoord. Daarvoor moet je bij.... Zijn. Nee beslist niet op deze partij stemmen, zij splijten Nederland.
 1. Auto slaat over de kop in Ede
  Play

  Auto slaat over de kop in Ede

 2. Middelbare scholen en mbo's eindelijk weer open
  Play

  Middelbare scholen en mbo's eindelijk weer open