ANP XTRA ROOS KOOLE
Volledig scherm
PREMIUM
ANP XTRA ROOS KOOLE © anp

Meer kinderen onder toezicht door vechtscheidingen

ARNHEM - Er worden steeds meer Gelderse kinderen onder toezicht gesteld en dat komt volgens de rechtbank Gelderland en de Raad voor de Kinderbescherming door een toenemend aantal vechtscheidingen. De rechtbank Gelderland stelde vorig jaar ruim 1200 kinderen onder toezicht. In 2015 hadden nog maar 800 kinderen daarmee te maken.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. LIVE | Reisadvies Noorwegen aangescherpt, De Jonge krabbelt terug over quarantaineplicht
    Coronavirus

    LIVE | Reisadvies Noorwegen aange­scherpt, De Jonge krabbelt terug over quarantai­ne­plicht

    Minister Hugo de Jonge (Volksgezondheid) wil langer de tijd nemen om na te denken over een quarantaineverplichting voor mensen die contact hebben gehad met een met corona besmet persoon. Hij wil onder meer eerst advies inwinnen bij het Outbreak Management Team (OMT). Het aantal coronapatiënten in de ziekenhuizen is in twee weken tijd intussen met 90 procent gestegen, benadrukt Ernst Kuipers van het Landelijk Netwerk Acute Zorg. In dit blog houden we je op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom het coronavirus.