Prikbus van de GGD in Beneden Leeuwen voor prikken-zonder-afspraak.
Volledig scherm
PREMIUM
Prikbus van de GGD in Beneden Leeuwen voor prikken-zonder-afspraak. © David van Haren

Meer mensen laten zich spontaan prikken door nieuwe coronaregels

ARNHEM/DOETINCHEM/EDE - Er is ineens een piek in het aantal mensen dat spontaan een coronaprik komt halen. Vermoedelijk komt dat doordat toegangsbewijzen vanaf volgende week zaterdag belangrijker worden. 

23 reacties

 • Willy Boshart

  1 week geleden
  Erg spontaan ja. Helemaal niet gezwicht voor de druk of zo. Diep triest dat het zo gaat. En nog triester is het dat iedereen het acceptabel vindt.
 • Rob van Kampen

  1 week geleden
  Wat een rare argumenten lees ik wederom; gewoon twee prikjes halen en we zijn overal vanaf. Maar ja een kleine minderheid wil dat niet en houdt daarom het Haagse beleid in stand. Ik lees zelfs discriminatie en Chinese toestanden…wat een kul!!
 • Anton Jansen

  1 week geleden
  Wat een gezeur allemaal. Die pas is alleen maar nodig om te voorkomen dat de ziekenhuizen overbezet raken. En die kunnen overbezet raken omdat er te veel mensen afzien van vaccinatie. Een heel klein percentage van die ongevaccineerden, en nog een veel kleiner percentage van de gevaccineerden, kan in het, al overbelaste, ziekenhuis komen. Mij persoonlijk maakt het niet uit dat ongevaccineerden de vrijheid hebben en/of nemen. Net als dat het me ook niet boeit of ze ziek worden. Dat is hun keuze.
 • Ewoud van de Wetering

  1 week geleden
  Steeds meer gevaccineerden krijgen last van het onverdraagzaamheidsvirus. Wat volgt er nog meer?
 • Sonja van der Lee

  1 week geleden
  . En dit noem je spontaan? Ik heb medelijden met de mensen die zich nu gedwongen voelen. Ik heb respect voor iedere keuze. Ik ben zelf gevaccineerd en voel me totaal niet bedreigt door niet- gevaccineerde. Volgens de deskundigen wordt je na vaccinatie niet zo ziek meer als je besmet raakt, dus waar zou ik me dan druk om maken.
 1. Robert tekent Sjors en Sjimmie: ‘Dikke lippen, grote oorbellen… Sjimmie is allang geen Zwarte Piet meer’
  PREMIUM
  poll

  Robert tekent Sjors en Sjimmie: ‘Dikke lippen, grote oorbellen… Sjimmie is allang geen Zwarte Piet meer’

  Een tentoonstelling over 100 jaar Sjors en Sjimmie, die móet er volgend jaar natuurlijk gewoon komen, vindt Robert van der Kroft. De Rotterdamse striptekenaar voert oriënterende gesprekken met de Kunsthal, maar is zich ook bewust van de eventuele gevoeligheden rond de beroemde stripvriendjes. „Tja, misschien dat men bang is dat er vanwege die oude tekeningen ruiten ingegooid gaan worden.”