Volledig scherm
© Thinkstock

Meeste klachten over rolstoelservice in Lingewaard zijn voorbij

HUISSEN - De meeste klachten over RSR revalidatieservice uit Silvolde zijn verholpen. Dat is tenminste wat de Lingewaardse SP hoort van gebruikers. RSR levert, onderhoudt en repareert in Lingewaard sinds eind vorig jaar zaken als scootmobielen, rolstoelen en trapliften.

Toen de SP signalen kreeg dat gebruikers steeds langer moesten wachten op reparaties, opende ze een meldpunt. Daar kwamen vanaf september in totaal 32 klachten binnen. „Bovenop de negendie we al hadden", vertelt Claassen.

Pech onderweg
De gemeente, die soortgelijke klachten kreeg, ging nadien in gesprek met het Achterhoekse bedrijf. De meldingen gingen onder meer over mensen die met pech onderweg stonden en die na het inspreken van het antwoordapparaat niet teruggebeld werden.

Bereikbaarheid
Volgens Claassen zijn de wachttijden voor reparaties inmiddels sterk verkort en is de bereikbaarheid verbeterd. Directeur Remco Bervoets zegt dat nieuwe mensen zijn aangenomen voor het callcenter. „Verder hebben we overgewerkt om achterstanden weg te werken. En we laten spullen niet meer afleveren door monteurs. Zij kwamen weleens in tijdnood als ze het druk hadden met monteren. Daarom werken we nu met speciale afleveraars."

Live Voetbal

home logo VitesseVIT
46'
1-1
sc HeerenveenHEE
away logo
home logo PEC ZwolleZWO
EINDE
1-0
NAC BredaNAC
away logo
home logo ADO Den HaagADO
EINDE
1-1
VVV-VenloVVV
away logo
home logo Roda JC KerkradeRJC
EINDE
1-1
FC TwenteTWE
away logo