Een verkocht huis in de Bisonstraat in Nijmegen.
Volledig scherm
PREMIUM
Een verkocht huis in de Bisonstraat in Nijmegen. © Paul Rapp

Minder huizen verkocht, prijs stijgt ook minder snel: ‘Verkopen die handel, dan zijn we het maar kwijt’

In de eerste drie maanden van dit jaar zijn minder huizen verkocht. Ook steeg de prijs minder snel dan voorheen. Meer mensen zetten hun huis te koop, vanwege onzekerheid over de prijzen in het najaar. 

11 reacties

 • Ceciel Buijser

  1 maand geleden
  Daar is @Pieter weer met zijn Great Reset. Niks anders dan een plan om mondiaal economisch herstel mogelijk te maken. Innovaties, wetenschap en technologie worden aangepast om duurzame ideeën winstgevend te maken, en om welvaart en inkomen te verdelen wat uiteindelijk moet zorgen voor minder sociale ongelijkheid wereldwijd. Beter voor iedereen. Ik weet a) niet wat hier nou zo verschrikkelijk aan is en b) wat dit met de huizenmarkt te maken heeft. Ik weet wel dat het wappies op hol doet slaan.
 • Andre Eggerding

  1 maand geleden
  Als ergens een tekort van is stijgen de prijzen. Waarschijnlijk kan alleen een hogere rente de huizenprijzen doen afnemen. De EU probeert echter nog steeds de inflatie aan te jagen door niet te stoppen met haar schulden opkoop beleid. Inflatie zorgt voor hogere huizenprijzen.
 • Pieter Zeeuw

  1 maand geleden
  Na de Great Reset die deze week verder op de rit wordt gezet in Davos door onze gezalfde leiders, zijn je eurocenten niets meer waard. Dan nog beter een huis bezitten zolang het nog kan, want ook hier geldt op iets langere termijn : You wil own nothing and we will be happy.
 • Ron Peters

  1 maand geleden
  Ik kan goed geld krijgen voor mijn huis maar dan wat moet ik wat terug kopen. Iedereen zegt je moet verkopen ik zeg maar we hebben een hypotheek van €70 in de maand Ik ben tevreden met wat ik heb
 • Gijs Eeps

  1 maand geleden
  Alles cijfers daar gelaten, de huizen prijzen gaan voorlopig echt nog niet zakken. Kwestie van schaarste op de markt.