Dagje mee met motorklub Den Haag.
Volledig scherm
PREMIUM
Dagje mee met motorklub Den Haag. © Daniella van Bergen

Motorrijder, blijf thuis: ‘Je wilt de zorg niet extra belasten’

Motorrijders, blijf thuis. Die oproep komt van allerlei kanten. Het kabinet wil dat motorrijders - net als wielrenners -  in elk geval niet in groepen op pad gaan. De ANWB riep hen op helemaal niet op te stappen.

23 reacties

 • Sjaakkoesto

  2 jaar geleden
  Cirkelzaagverwonding, val van trap van grote hoogte bij schilderen, splinterverwijdering, huidontstekingen (panaritium) door tuinieren...edDit zijn de mensen die ik op de SEH tegenkom in mn werk!De klussers zijn dus aan zet in de zkhuizen!Nog geen enkele motorrijder gezien!ANWB is een automobilistenclub, die voor eigen parochie spreekt en dus niet een objectief beeld geeft!Tja, dat bijna heel NL hier lid van is geeft maar weer aan dat er sprake is van kuddegedrag...
 • Mattie

  2 jaar geleden
  Rutte en de ANWB vragen de motorrijders aankomend weekend niet de weg op te gaan, dus om het gezonde verstand te gebruiken, en dat geldt ook voor de groepen wielrenners. Ik snap niet dat daar zo'n ophef van komt, we zitten wel met een crisis en dat kan nog wel even duren, helaas.
 • Moetie

  2 jaar geleden
  alle verkeersdeelnemers kunnen een ongeval krijgen, waarom worden motorrijders  als eerste genoemd? de senioren met hun elektrische fietsen komen nu toch niet buiten is dit niet een groep die anders de meeste ongelukken veroorzaakt.niet alle motorrijders zijn racers, er zijn ook motorrijders die rekening met andere weg gebruikers rekening houden,  als andere weggebruikers zich ook aan de regels houden tenminste.als fietser mag je met 2 personen naast elkaar rijden zonder het overige weg verkeer te hinderen!! doe dat dan ook, dan zullen veel motorrijders u dankbaar zijn.
 • J.W. Nieuwenhuijsen

  2 jaar geleden
  Het is te belachelijk voor om extra risico te nemen door, in dit geval, te gaan motorrijden. Woon werk verkeer prima maar om voor de lol een rondje te gaan rijden waar anderen bovendien last van hebben, is te gek voor woorden. Iedereen moet zich inhouden. Ik mag/kan ook niet tennissen ook al staan we 10 meter uit elkaar. Thuisblijven is het advies, doe dat dan ook. 100.000 motorrijders, als besmet er maar 1 een anders, is het al teveel. Laat je pleziertje dus maar achterwegen deze Pasen en komende weken.
 • Fifie

  2 jaar geleden
  Mororclubs roepen leden op om toch te gasn rijden. Is dit geen uitlokking van overtreden noodverordening?