Foto ter illustratie, café komt niet in artikel voor.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie, café komt niet in artikel voor. © Hollandse Hoogte / ANP XTRA

Namen van horecabedrijven die coronacheck gaan weigeren staan online

Op websites en sociale media gaan verschillende lijsten rond met in totaal enkele tientallen horecabedrijven in de regio die geen coronacheck zouden gaan doen bij klanten. Vanaf volgende week zaterdag, 25 september, is dit wel verplicht. Bij navraag zeggen sommige eigenaren dat ze ten onrechte op de lijsten staan.

27 reacties

 • Riana Haaren

  1 jaar geleden
  Als je terug wilt naar normaal, doe dan niet mee met deze onzinregels. Het is medische dictatuur en het enige doel is meer macht en controle voor de overheid. Corona is wat men vroeger griep noemde. Niets om je zorgen over te maken.
 • Hans Teunissen

  1 jaar geleden
  Ben volledig gevaccineerd maar ben geen slaaf van de overheid. Weg met betuttelingen en kabinet naar oekraine
 • Jan Bergmans

  1 jaar geleden
  @Egbert, ik ben niet geprikt en heb ook een brief in mijn medisch dossier dat ik nooit een IC bed wil. Besmettelijk is een geprikte net zo als een niet geprikte (geen verschil, zie internationale publicaties). Handhaving zal ook veel zorg gaan kosten. Dus je verhaal gaat niet op.
 • Rob van Kampen

  1 jaar geleden
  @Willem: jij tot de minderheid die het beleid in stand houden…nou bedankt!! Ben overigens wel een dierenliefhebber!!
 • Egbert Lagemaat

  1 jaar geleden
  Anderhalf jaar wel ons belasting geld accepteren en nu weigeren mee te werken aan een mogelijke uitgang uit deze crisis Schandalig ! En wat is nu precies het probleem dan ? Bestelling opnemen, meteen even kijken of iemand ingeënt dan wel een test heeft gedaan en klaar Als alle niet gevaccineerde die eventueel besmet zouden kunnen raken op de ic komen kan wellicht jouw vader of moeder met kanker niet geholpen worden. Controleren dikke boete en op slot met die kroeg die weigert