NEC gaat door het stof voor spandoek ‘Pure Haat’: ‘Het was een inschattingsfout van ons’

videoNIJMEGEN - Wilco van Schaik, algemeen directeur van NEC, heeft in een videoboodschap zijn excuses aangeboden voor het spandoek dat afgelopen zondag voorafgaand aan de derby tegen Vitesse werd vertoond. Op het metersgrote doek stond de tekst ‘Pure Haat’.

25 reacties

 • M. v.d. Kaa

  1 jaar geleden
  Rob van Kampen, nee dat spandoek kon niet. Een spandoek mag grappig zijn, ludiek, een steekje onder water, maar dit had met voetbal niets meer te maken. En het blijft bizar, pure haat vanwege een pot voetbal tussen 2 Gelderse clubs.
 • Rob van Kampen

  1 jaar geleden
  Bruls gaat nu allemaal rare dingen roepen, maar hij had naar mijn mening het clubhuis en de Schup een week langer dicht moeten laten en alcohol moeten verbieden. Dat zijn zijn missers!!!
 • Martijn Melis

  1 jaar geleden
  Het is een structureel probleem in Nijmegen, al jaren zit daar een groep fanatiekelingen die geen grenzen hebben. Vanuit de groep zelfs een code hebben om elkaar te bewijzen dat ze tot de harde behoren. De laatste jaren als Vitesse op bezoek kwam waren er altijd rellen buiten het stadion. Dus dat je nu verbaasd bent en het niet zag aankomen is een beetje naïef, buiten dat wordt er dus ook blijkbaar niet veel aan gedaan.
 • Carel van ‘t Zand

  1 jaar geleden
  Wat minder drugsgebruik en alcoholmisbruik zou wonderen verrichten…. Het is heel simpel: bij wangedrag meteen schorsen die club.
 • bart verplak

  1 jaar geleden
  Het hele betaald voetbal bestaat uit inschattingsfouten.