Chantal Kuijpers heeft twee keer corona gehad.
Volledig scherm
PREMIUM
Chantal Kuijpers heeft twee keer corona gehad. © David van Haren

Niet gevaccineerd: voor Chantal (37) uit Druten is dat geen keuze, ze kán simpelweg geen prik krijgen

Niet iedereen kan gevaccineerd worden. Hoe voelen mensen die geen prik mogen zich? In een tijd dat de gesprekken hierover beginnen te kantelen, verandert ‘Ben jij al gevaccineerd?’ in ‘Ben je nou nóg niet ingeënt? Eigen schuld, dikke bult dan’.

19 reacties

 • Pedro Kantor

  2 maanden geleden
  Jarenlang is er actie gevoerd voor de abortus onder het motto: Baas in eigen buik. Want kennelijk was er zoiets als een zelfbeschikkingsrecht over het eigen lichaam. En dat wordt nu compleet te grabbel gegooid want oh oh oh, wat zijn we toch bang voor corona. Alles gooien we ervoor te grabbel. Onze vrijheden, onze rechten, om toch maar veilig te zijn. Ben zelf geprikt maar ik vind dat mensen het recht moeten hebben om een vaccin wat nog steeds experimenteel is te kunnen weigeren.
 • tgm beuningen

  2 maanden geleden
  Of een ander wel of niet gevaccineerd is speelt voor mij geen rol. Gaat me trouwens ook niks aan (leven en laten leven).
 • Harry Balls

  2 maanden geleden
  Die burgeroorlog komt er wel, met de ongebreidelde influx van derde wereld immigranten als gevolg van klimaatverandering. Give or take 20-30 jaar.
 • Pieter Zeeuw

  2 maanden geleden
  4 op de 1000 kinderen tussen 12 en 15 jaar die zich laten prikken kunnen Ernstige bijwerkingen verwachten met Pfizer (Bron: Pfizer). En dan gaat het kabinet door met drang, dwang, bijna plicht (en wellicht straks echte plicht voor bepaalde groepen). Ook bekend is inmiddels dat transmissie van het virus gewoon doorgaat, wellicht zelfs ernstiger.
 • Mattie Veld

  2 maanden geleden
  @Pieter Zeeuw ik zou in een hutje op de hei gaan wonen, dan heb je nergens last van, en wij ook niet.