Zo werkt Topics. Gratis voor abonnees van De Gelderlander!
Volledig scherm
Zo werkt Topics. Gratis voor abonnees van De Gelderlander! © dg

Nieuw voor onze abonnees: Topics

Als abonnee van De Gelderlander krijgt u de beschikking over onze nieuwe service: Topics. Met Topics kunt u op uw smartphone, tablet en computer alles lezen over onderwerpen die u interesseren.

Quote

De afgelopen tijd heb ik al gebruik kunnen maken van Topics en ik ben erg enthousi­ast.

Peter Jansen, hoofdredacteur De Gelderlander

Wilt u alles weten over vakanties in Frankrijk, beeldende kunst, scheepvaart, architectuur,  windenergie of popmuziek? Over Hubert Bruls of Donald Trump? Over Vitesse, De Graafschap, NEC, Ajax of Feyenoord? U kiest uw favoriete onderwerpen en Topics selecteert vervolgens artikelen uit Nederlandse en Belgische kwaliteitskranten . We putten onder meer uit Trouw, de Volkskrant, De Morgen, het AD, Het Laatste Nieuws, de Stentor, Tubantia en natuurlijk uw eigen Gelderlander.

In De Gelderlander praten we u bij over actuele en relevante zaken die spelen in uw gemeente en in de rest van de wereld. We proberen u te verrassen met interessante onderwerpen en bijzondere invalshoeken. Naar die onderwerpen bent u wellicht niet op zoek, maar mogelijk zijn ze voor u wel interessant en relevant. Topics werkt anders. Hier zit u aan het roer. U geeft aan over welke onderwerpen u dagelijks bijgepraat wil worden.

Daarmee is Topics de perfecte aanvulling op de krant.

De afgelopen tijd heb ik al gebruik kunnen maken van Topics en ik ben erg enthousiast. Als ik nóg meer wil lezen over Donald Trump of Sven Kramer, selecteert Topics voor mij verhalen over beide personen. Waardevolle informatie, die elders niet vrij toegankelijk beschikbaar is. Als er belangrijke nieuwsonderwerpen zijn, pas ik de zoekopdracht aan en ontvang ik ook artikelen over die onderwerpen.

Deze extra service is exclusief voor abonnees. U betaalt daarvoor niets extra. We doen dit om u als abonnee zoveel mogelijk waarde te geven voor uw geld. U heeft dus voortaan De Gelderlander plus nieuws en verhalen over uw favoriete onderwerpen uit andere kranten.

Wilt u gebruik maken van Topics? Ga dan naar topics.nl. Het kan voorkomen dat u - eenmalig - met uw Gelderlander-gegevens opnieuw moet inloggen om onze digitale krant of Topics te kunnen lezen. Onze excuses voor dit ongemak. Het betekent wel dat u voortaan met slechts één gebruikersnaam (uw e-mailadres) en wachtwoord op alle websites en nieuws-apps van de Persgroep kunt inloggen.

Abonnees die hun wachtwoord vergeten zijn, kunnen dit opnieuw aanvragen op dg.nl/wachtwoordvergeten.

Peter Jansen
Volledig scherm
Peter Jansen © DG

We zijn erg benieuwd naar uw ervaringen!

Peter Jansen
Hoofdredacteur de Gelderlander

Topics selecteert uit dertien kranten de voor jou meest relevante artikelen.
Volledig scherm
Topics selecteert uit dertien kranten de voor jou meest relevante artikelen. © Topics