De  veelbesproken woningbrand in Hedel. Daarbij raakten eind november twee broers gewond. De brandstichting hield verband met een afpersingszaak tegen fruithandel De Groot. De brandstichting past in een reeks van dertien geweldsincidenten op de thuisadressen van (oud)-medewerkers van het Hedelse fruitbedrijf. Die liepen uiteen van kogelinslagen tot vuurwerkbommen en zelfs een handgranaat.
Volledig scherm
PREMIUM
De veelbesproken woningbrand in Hedel. Daarbij raakten eind november twee broers gewond. De brandstichting hield verband met een afpersingszaak tegen fruithandel De Groot. De brandstichting past in een reeks van dertien geweldsincidenten op de thuisadressen van (oud)-medewerkers van het Hedelse fruitbedrijf. Die liepen uiteen van kogelinslagen tot vuurwerkbommen en zelfs een handgranaat. © Meesters Multi Media

Nieuwe afperspogingen en uitbreiding aanklacht in zaak fruitbedrijf Hedel

ARNHEM - De aanklachten tegen vier verdachten uit het onderzoek naar de mislukte miljoenenafpersing van fruitbedrijf De Groot uit Hedel en de daarop volgende represaille-aanslagen zijn uitgebreid.