Volledig scherm
Frans Duijts. © Persfoto

Nieuwe plaat en single van Frans Duijts (video)

TIEL - Het nieuwe album van de Tielse volkszanger Frans Duijts is uit.

De plaat 'Tijdloos' bevat vijftien nieuwe nummers en is verkrijgbaar als fysieke cd, maar is ook te horen bij alle grote streamingdiensten. „Met nieuwe muziek ben ik eigenlijk het hele jaar door bezig. Soms zie of hoor ik ineens iets, het hoeft maar één kreet te zijn, en dan moet ik daar iets over schrijven", zei Frans Duijts tijdens de opnames van zijn zevende album. Van zijn nieuwe liedjes klinkthet merendeel vrolijk.

Bijzonder
Dat Duijts inmiddels alweer elf jaar een artiestenbestaan leidt, vindt de Tielenaar nog altijd bijzonder. "Ik was voorbestemd om het bedrijf van mijn ouders over te nemen en droomde ervan om de grootste sloper van Nederland te worden. Of het me was gelukt weet ik natuurlijk niet, maar als ik ergens voor ga, geef ik ook alles. Als artiest doe ik dat ook. Ik treed 120 keer per jaar op en maak veel lange dagen, in dit vak kun je geen uren tellen. Of het thuisfront dat toejuicht? Marloes is met een sloper getrouwd maar heeft een artiest gekregen. Het was wennen."

Met het uitbrengen van zijn nieuwe album en de single 'T Is Mooi Geweestbreken opnieuw drukke tijden aan voor Frans Duijts.

Bekijk de videoclip van Frans Duijts - 'T Is Mooi Geweest. Het album 'Tijdloos' is nu overal verkrijgbaar. Bestel via Bol.com ➭ http://bit.ly/TijdloosBol_com Luister via Hits NL ➭ http://bit.ly/Tijdloos_HNL Luister via Spotify ➭ http://bit.ly/Tijdloos_Spotify Luister via Deezer ➭ http://bit.ly/Tijdloos_DZR Abonneer je op Dino Music TV voor meer video's: http://bit.ly/DinoYTabonnee Volg Dino Music: https://www.facebook.com/DinoMusicNL https://twitter.com/DinoMusic_NL https://instagram.com/dinomusic_nl https://www.dinomusic.nl