Links: Yasemin Gündogan gebruikte een gehuurde Mercedes Vito om haar slag te slaan. Mensen leggen bloemen op de plek waar Peter R. De Vries werd neergeschoten (rechts).
Volledig scherm
Links: Yasemin Gündogan gebruikte een gehuurde Mercedes Vito om haar slag te slaan. Mensen leggen bloemen op de plek waar Peter R. De Vries werd neergeschoten (rechts). © RV (links) en ANP

Nieuws gemist? Verdachten aanslag Peter R. de Vries woonden in Gelderland en zoektocht naar vrouw die 8 miljoen stal

TERUGLEZENIs het je vandaag niet gelukt al het nieuws te volgen? Geen probleem! De Gelderlander zet elke dag de belangrijkste berichten op een rij. Dit is een selectie van het nieuws van woensdag 7 juli.

  1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
    PREMIUM

    Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

    Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.