Khalid Oubaha, dinsdagavond bij talkshow Op1.
Volledig scherm
PREMIUM
Khalid Oubaha, dinsdagavond bij talkshow Op1. © Videostill

Nijmeegse horecatycoon Oubaha houdt poot stijf: ‘Ben nog steeds niet van plan toegangsbewijzen te scannen’

NIJMEGEN - De een is het hartgrondig met hem eens. De ander verklaart hem voor gek. Toch zet de Nijmeegse horecatycoon Khalid Oubaha zijn plan door: hij wil bij zijn zaken niet werken met verplichte coronatoegangsbewijzen.

40 reacties

 • Jan Janssen

  1 dag geleden
  Hoop dat hij zijn poot stijf houdt. Je mag geen discriminatie toestaan.
 • Pedro Kantor

  1 week geleden
  @Peter Mulders: Waarom krijgt deze man toch telkens een podium? - Waarschijnlijk omdat de media weet hoezeer mensen zoals U hem haten en ze op deze manier perfect elke sympathie voor de horeca kunnen ondermijnen door hem aan het woord te laten. Er zijn zat intelligente mensen tegen de corona maatregelen om goede duidelijke redenen maar de media laat alleen maar de domme sukkels aan het woord en zegt dan zie je wel? Allemaal sukkels. Oubaha is voor hemzelf en de horeca zijn eigen ergste vijand.
 • Peter Mulders

  1 week geleden
  Deze man heeft elke kans die hij kreeg geroepen dat zijn horeca veilig open kon, en dat hij desnoods aan de deur wilde gaan testen om maar open te mogen. Nu mag hij open en is het ineens onmogelijk om te handhaven. Wat een hypocriete, aandachtsgeile kwal is het toch ook. Om nog maar te zwijgen over de manier waarop hij met z'n personeel omgaat. Waarom krijgt deze man toch telkens een podium?
 • J.L. Bom

  1 week geleden
  Aanpakken die man. Hij moet zorgen voor een veilige omgeving voor zijn personeel en zijn gasten. Ik ga zo'n zaak niet binnen. Als iedere consument zo slim is, dan lost dit probleem zichzelf op.
 • Frans van Raaij

  1 week geleden
  Dit is niet alleen in Nederland, maar is in veel landen 'normaal' In Frankrijk bv loopt dit prima!