Tussen de sporters van CrossFit Waalfront en NYMA Outdoor Gym kan straks gepadeld worden. Onder stadsbrug De Oversteek verschijnen de eerste openbare padelbanen van de stad.
Volledig scherm
PREMIUM
Tussen de sporters van CrossFit Waalfront en NYMA Outdoor Gym kan straks gepadeld worden. Onder stadsbrug De Oversteek verschijnen de eerste openbare padelbanen van de stad. © Bert Beelen

Nijmeegse stadsbrug moet sportbrug worden: maar moeten de nieuwe gyms straks alweer weg?

NIJMEGEN - De Nijmeegse stadsbrug moet een sportbrug worden. Het terrein onder de Oversteek wordt het domein van onder meer crossfitters, skaters en boksers. En deze maand al openen er de eerste openbare padelbanen van de stad. De vraag is: voor hoe lang?

2 reacties

  • R Jetten

    2 maanden geleden
    Padel kan al jaren worden gespeeld in de pachtige natuur van het stadspark van Dukenburg, waar bij je bij tennis en padelvereniging Smash '70 gewoon lid kunt worden maar ook een van de drie en binnenkort een van de vijf banen kunt huren bij een prachtig clubhuis. De schrijver van dit stuk moet in het eigen archief gaan kijken wat er al eerder is geschreven over die padelbanen in De Gelderlander. Onder de brug zijn dusdus beslist niet de eerste
  • Pedro Kantor

    2 maanden geleden
    Spontaan ontstaan initiatief van onderop is ALTIJD beter dan van bovenop opgelegde bestemmingsplannen. Dus als dit er nu al is, gooi het bestemmingsplan in de prullenbak ipv van als zielloze bureaucraten hieraan vast te houden. Tenzij er veel geld mee gemoeid is om het oude plan door te laten gaan, want dan moet en zal ALLES er toch voor wijken.