Bij de Poolse grens met Oekraïne stonden donderdagmiddag tachtig vrachtwagens te wachten tot ze Polen in mogen.
Volledig scherm
PREMIUM
Bij de Poolse grens met Oekraïne stonden donderdagmiddag tachtig vrachtwagens te wachten tot ze Polen in mogen. © EPA

Nijmeegse transporteur maakt zich ernstig zorgen over zijn bedrijf, na Russische inval in Oekraïne

Gelderse bedrijven met handelsbelangen in Oekraïne en Rusland maken zich zorgen over de oorlog die daar nu is losgebarsten. 

7 reacties

 • Gerard Lemmens

  11 maanden geleden
  Interessant al die reacties, maar ik heb alleen erge medelijden met de bevolking van Ukraine, niet met de Nederlanders die met Rusland en Ukraine zaken doen, want die moeten toch weten dat dat een zakelijk risico is ??! Maar wat gaan die Nederlandse zakenlieden doen om de bevolking van Ukraine te helpen. Iedereen noemt het woord sankties maar de bevolking van Ukraine wilt daad werkelijke hulp !! Groet, Gerard Lemmens
 • Jessica Berends

  11 maanden geleden
  Dat Putin de hele Sovietunie aan het verzamelen is, is geen nieuws. Zaken doen met Rusland is altijd al lastig geweest en met een grillige en gewelddadige despoot in de regio weet je dat je risico's neemt. Zolang het goed gaat: neem je je winst, gaat het fout, zorg dat je een backup hebt.
 • jeroen van zwieten-aerendonck

  11 maanden geleden
  Ernstige zorgen, het zal wel om de centen gaan.ik maak me meer zorgen over al die onschuldige burgerslachtoffers.
 • Pieter van den Berg

  11 maanden geleden
  Heb al enkele jaren na zijn "aanstelling" gesteld dat dit eenzelfde machtswellusteling wordt als Hitler in de midden jaren dertig van de vorige eeuw. Deze P. is compleet verzadigd van machts- en "landje-pik"- drang om het oude Russische rijk weer compleet te krijgen. De enige oplossing om die P. definitief uit het wereldmachtstafereel te krijgen zijn keiharde embargo- en sanctiemaatregelen waardoor wel de Russische bevolking zal gaan lijden en dus die P. volledig zullen laten vallen.
 • Japie Lamers

  11 maanden geleden
  Eigen schuld...dikke bult. Als je die Oostblok chauffeurs wilt uitbuiten dan is dit het resultaat.