DE ME wordt belaagd vanuit de bossen rond het Goffertstadion, na de wedstrijd NEC-Vitesse in oktober 2011.
Volledig scherm
PREMIUM
DE ME wordt belaagd vanuit de bossen rond het Goffertstadion, na de wedstrijd NEC-Vitesse in oktober 2011.

Nijmegen hooliganstad: de reputatie en de strijd tegen een frame

NIJMEGEN - ‘Nijmegen hooliganstad’ is aan het terugkeren, vreest burgemeester Hubert Bruls. Hij sprak zijn zorgen uit op een politieke avond, maar de term levert kritiek op. Waar heeft hij het over? ,,Dit soort uitspraken werkt dóór.’’

4 reacties

 • pietje bell

  2 maanden geleden
  Kun je nagaan, de competitie is nog niet eens begonnen. Pak die gasten gewoon harder aan. Meldplicht op het politiebureau bijvoorbeeld, en hou ze een aantal uren vast.
 • Tony Peters

  2 maanden geleden
  Dat men Bruls überhaupt nog serieus neemt mag een wonder heten. De man is een karikatuur van zichzelf met uitspraken die het zelfs in een Suske en Wiske boek goed zouden doen “de Bulderende Bruls en de haperende hooligan”. Tegengestelde uitspraken de media ingooien om twist te veroorzaken. Deze slang wil minister worden, maar de CDA slangenkuil zal dit voorkomen. Nadeel is dat Nijmegen dan nog een tijd met deze intrigant opgescheept zit.
 • Pedro Kantor

  2 maanden geleden
  Bruls is net als wethouder Hekking van de fictieve gemeente Juinen, uit Van Kooten en De Bie. De opdringerige vooral met zichzelf bezig ijdeltuit van een wethouder met overal een vinger in de pap. Maakt niet uit waar hij werkt of hoofd van is, Bruls is vooral met Bruls bezig.
 • Herald Bruin

  2 maanden geleden
  Scherpe analyse. De sleutel ligt grotendeels bij de burgervader zelf.