Volledig scherm
Een persoonlijk zonnepanelenadvies.

Nijmegen krijgt winkel voor zonnepanelenadvies met rondrijdende robot

NIJMEGEN - Zonneplan opent aankomende zaterdagde deuren van haar concept store in Nijmegen, waar inwoners terecht kunnen voor een zonnepanelenadvies. De winkel kan met behulp vansatelliet- en vliegtuigfoto’s iedere woning in Nijmegen tot op de centimeter nauwkeurig inmeten, waarbij ze direct de persoonlijke opbrengst berekent. Ook rijdt er een robot rond voor advies.

Deze robot wordt vanuit het hoofdkantoor in Zwolle bestuurd.

Gadget
„Als het druk is, kan hij door de winkel rijden en vragen beantwoorden”, legt Erwin Herbert van Zonneplan uit. „Soms rijdt hij ook rond op straat en deelt foldertjes uit. Het is gewoon een extra medewerker, maar dan op afstand. Het is een hele leuke gadget.” De medewerker is vanuit het hoofdkantoorop het schermpje van de robot te zien. „Ook kunnen we gewoon een tekst op het schermpje plaatsen en hem daarmee laten rondrijden. Hij is multi-inzetbaar.”

Ontwikkelingen
Het bedrijf heeft de robot al een keereerder ingezet en wil hiermee inspelen op nieuwe ontwikkelingen in de toekomst.

Goodiebag
De feestelijke opening begint zaterdag 15 oktober om 10.00 uur is de feestelijkeaan de Passage Molenpoort 6a. De eerste twintig bezoekers ontvangen een goodiebag. Meer informatie op zonneplan.nl/nijmegen.

Live Voetbal

home logo VitesseVIT
EINDE
1-1
sc HeerenveenHEE
away logo
home logo PEC ZwolleZWO
EINDE
1-0
NAC BredaNAC
away logo
home logo ADO Den HaagADO
EINDE
1-1
VVV-VenloVVV
away logo
home logo Roda JC KerkradeRJC
EINDE
1-1
FC TwenteTWE
away logo