Volledig scherm
PREMIUM
Nina de Bonte © Nina de Bonte

Nina (19) betaalt 167 euro voor band die bijna niemand kent: ‘Ik snap de heftige reacties heel goed’

Meer dan 165 euro betalen voor een popgroep met amper podiumervaring en eigen geschreven nummers. Op sociale media is grote verontwaardiging ontstaan over de gigantische bedragen die ‘rookie act’ Blackpink vraagt voor hun concert in AFAS Live. Voor de 19-jarige Nina de Bonte uit Tilburg, superfan van het eerste uur, kan het bedrag niet hoog genoeg zijn. ,,Ik zit morgen met vijf schermen klaar om een ticket te scoren.”

Vraag een willekeurige voorbijganger op straat naar Blackpink en hij zal de schouders ophalen. Wie? Toch is Blackpink in de wereld van K-pop - de verzamelnaam voor Zuid-Koreaanse popmuziek - een van de grote spelers van dit moment. Met hun single ‘As If It’s Your Last’ scoorde de groep in recordtijd meer dan 400 miljoen views. Het leverde ze zelfs een samenwerking met Dua Lipa op.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.